Enda en Premier League-kamp blir utsatt på grunn av koronasmitte

Burnley - Fulham må spilles på en annen dato.

2. jan 2021 kl 12.46Arild Skjæveland

For fjerde gang denne sesongen blir en kamp utsatt på grunn av Covid-19. Fulhams bortekamp mot Tottenham skulle blitt spilt for tre dager siden, men ble utsatt i siste liten på grunn av et smitteutbrudd.

Nå blir også kampen mellom Burnley og Fulham utsatt. Den skulle opprinnelig blitt spilt søndag kl. 13.00. Det er The Athletic som melder at kampen nå utsettes. 

Utsettelsen kommer etter at Fulham har fått nye positive tilfeller av Covid-19.

David Ornstein skriver at Fulham-spillerne etter planen skulle møte lørdag morgen for en treningsøkt, før de satte kursen nordover mot Burnley. Så kom beskjeden om at de måtte holde seg hjemme, og nå er det klart at kampen ikke blir spilt denne helgen.

Dette er den fjerde kampen denne sesongen som utsettes etter smitteutbrudd. Newcastle - Aston Villa, Everton - Manchester City og Tottenham - Fulham har alle blitt utsatt av samme grunn den siste måneden.

Southampton - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]