Thiago kan få sin andre kamp fra start i kveld

Jürgen Klopp hinter til at Thiago kan være klar til å starte mot Southampton.

4. jan 2021 kl 12.22Jens Bessesen

pressekonferansen foran kveldens kamp mot Southampton fikk Jürgen Klopp spørsmål om Thiago er klar til å være med fra start. Spanjolen fikk sine første minutter på to og en halv måned som innbytter mot Newcastle, og står kun med én kamp fra start for Liverpool så langt.

– Dessverre har jeg ikke kjent ham så lenge, bare noen få måneder. Så hvis jeg vil svare på spørsmålet vet jeg ikke hva jeg skal si. At han kunne spille 20 minutter mot Newcastle er ganske spesielt, fordi han hadde bare to økter sammen med laget, sier Klopp.

– Det er en mulighet

Thiago kom inn da Liverpool trengte mer kreativitet på midtbanen, og laget løftet seg umiddelbart etter spanjolens innhopp. Det kan friste Klopp til å sette inn 29-åringen fra start i den tøffe bortekampen mot Southampton.

– Vi får se. Det er en mulighet fordi han spilte 20 minutter. Men jeg vet ikke hvordan han reagerer. Han likte de få minuttene han fikk, men så får vi snakke igjen, sier Klopp. 

Han legger til at han liker å snakke om Thiago, men vil også trekke fram jobben lagkameratene har gjort i spanjolens skadefravær.

– Så det er ikke sånn at vi er sjanseløse om han ikke starter neste kamp. Men det er veldig bra at han er frisk og i diskusjonen. Det liker jeg veldig godt, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]