Ung midtstopper hentes hjem fra lån

Morgan Boyes hentes hjem fra Fleetwood Town.

2. jan 2021 kl 14.20Arild Skjæveland

Liverpool FC bekrefter at Morgan Boyes hentes tilbake fra lån i Fleetwood Town. 

19-åringen ble lånt ut til League One-klubben i august, men han har fått lite spilletid denne sesongen. Totalt har han spilt fire kamper – og kun to av dem i ligaen – for et lag som ligger på 10. plass i divisjonen.

Den walisiske U21-landslagsspilleren har spilt to førstelagskamper for Liverpool. Han debuterte i kvartfinalen i ligacupen mot Aston Villa i desember 2019, da hele førstelaget var i Qatar for å spille i VM for klubblag. Mot Shrewsbury i fjerde runde av FA-cupen fikk han sin andre kamp, da han kom inn som innbytter i sluttminuttene.

Boyes kan spille midtstopper og venstreback. Han har ikke fått spilletid siden oktober. Dette var hans første utlån i karrieren. Trolig hentes han tilbake for å lånes ut igjen til en klubb der han kan få mer tillit.

Southampton - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]