– Vi skulle gjerne hatt litt flere poeng. Det har vært frustrerende av flere årsaker de siste kampene

Andy Robertson håper at laget nå kan løfte seg, få til en seiersrekke og befeste posisjonen på topp.

2. jan 2021 kl 22.21Arild Skjæveland

Liverpool-spillerne forbereder seg til en ny tøff bortekamp på mandag, når Southampton er motstander på St. Mary’s. De helrøde har spilt uavgjort i sine to siste kamper, mot West Bromwich og Newcastle, og det har gjort at rivalene har tatt igjen Jürgen Klopp sitt lag i toppen av tabellen.

Andy Robertson er like frustrert som supporterne etter poengtap i kamper det er forventet at de røde skal vinne.

– Vi er fortsatt på toppen, men skulle selvsagt ønske at vi toppet med litt flere poeng enn det vi har, sier skotten til Premier League Productions. Intervjuet er gjengitt av Liverpoolfc.com

– De siste par kampene har vært frustrerende av ulike grunner, men vi går inn i det nye året på toppen av tabellen, og ønsker å komme i gang nå. Forhåpentligvis kan vi få til en rekke med seire nå, slik at vi kan befeste vår plass på toppen. Vi vet at det ikke blir enkelt. Det har denne sesongen vist for alle lag, sier han.

Kan bli tøft på sørkysten

Robertson forventer at det blir tøft mot Southampton på mandag.

– Vi vet at vi må være på vårt beste for å vinne fotballkamper denne sesongen, sier 26-åringen.

– Jeg har sett Southampton siden 9-0-tapet mot Leicester, og de har løftet seg etter det. Jeg tror det var mange som var bekymret for dem da, men det var kanskje den vekkeren de trengte. Siden det har de vært et av de beste lagene i ligaen, mener skotten, som har vært en av Liverpools aller beste spillere denne sesongen.

– De har en veldig god manager, og du kan se på hvor viktig «Ingsy» er, med sine mål og involveringer. Han er deres nummer 9 og viktigste angrepsspiller, men de har så mange gode spillere. Midtbanen med Ward-Prowse og Armstrong er så bra, og forsvaret har blitt mer solid. De holder oftere nullen. De er et skikkelig tøft lag å spille mot. En skikkelig vanskelig motstander, sier han.

– Som i alle kamper, må vi være på vårt beste for å få med oss noe fra kampen, og forhåpentligvis kan vi klare det. Forhåpentligvis kan vi få et godt resultat.

Southampton - Liverpool spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]