Wolves er ikke lenger interesserte i Origi

Wolverhampton har hentet hjem en angriper fra Italia, og dermed blir Divock Origi neppe Wolves-spiller i dette transfervinduet.

14. jan 2021 kl 10.30Einar Kvande

Nuno Espirito Santos interesse for Divock Origi har kjølnet, ifølge Mirror.

Wolverhampton-manageren skal ha fått beskjed om at han ikke får noen penger å rutte med under januarvinduet. Isteden har Midlands-klubben hentet hjem Patrick Cutrone og Morgan Gibbs-White fra lån hos henholdsvis Fiorentina og Swansea, og begge kom inn fra benken da ulvene slo Crystal Palace 1-0 i FA-cupen.

Espirito Santo skal ha fått beskjed om å utnytte de ressursene han har til rådighet i egen stall, da Wolverhamptons kinesiske eiere ikke er villige til å bruke store penger på transfermarkedet denne måneden etter å ha brukt 70 millioner pund på spillerforsterkninger i det forrige vinduet. 

Wolverhampton-manageren hadde både Divock Origi og Chelsea-spiss Olivier Giroud i kikkerten, da han ønsket forsterkninger på topp etter at Raul Jimenez fikk brudd på hjerneskallen og Daniel Podence også ble skadet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]