– Jeg hadde ikke så mye å gjøre

Det ble ingen travel ettermiddag for Caoimhin Kelleher i det som bare var hans tredje ligakamp for Liverpool.

17. okt 2021 kl 16.32Einar Kvande

Da Liverpool valgte å sende Alisson Becker og Fabinho rett fra Brasil til Madrid etter VM-kvalifiseringskampen mot Uruguay natt til fredag, ble det samtidig klart at Caoimhin Kelleher ville få spille sin ellevte førstelagskamp for Liverpool da de røde gjestet Watford. Andrekeeperen fikk ikke mye å gjøre på Vicarage Road, men tok seg av det som kom fra The Hornets.

– Det er selvsagt ikke så enkelt, men når du spiller for et lag som Liverpool hvor vi dominerer ballinnehavet i flesteparten av kampene, vil du ikke få så mye å gjøre. Men det er viktig å være på tå hev når du først blir satt på prøve. Heldigvis klarte jeg å gjøre den ene redningen og holde nullen, sier Kelleher om sin innsats på Vicarage Road til The Liverpool Offside.

Han hadde med andre ord en relativ enkel dag på jobb takket være de ti utespillerne han hadde foran seg, men gjorde en imponerende redning sent i matchen da han slo ballen i stolpen. 

– Det var en skikkelig lagseier, hvor vi lykkes med alt vi prøvde på. Det er utrolig å score fem mål og holde nullen på dette nivået, så det var en flott laginnsats. 

– Alt hander om å vinne ligaen. Det er hva vi ønsker å gjøre. Heldigvis går ting i riktig retning for oss.

Fikk tiden til å gå med å se på vakkert angrepsspill

Mesteparten av tiden gikk med til å bivåne strålende angrepsspill fra eget lag for den unge iren.

De tre på topp, Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mané gjorde alene fem mål og slo to målgivende pasninger. Trioen viste spill i verdensklasse.

– Jeg trener med dem hver dag, og noen ganger er de ustoppelige. Du kan rett og slett ikke gjøre noe med dem.

– Når de er i full sving er de en fornøyelse å se på. De fungerer så bra sammen, og Bobby kommer i de rette posisjonene til å sette ballen i mål fra kort hold. Det er ikke så enkelt som det ser ut for. De er i så god form for øyeblikket at de er nærmest ustoppelige.

Kelleher ble spurt om han synes Mohamed Salah er verdens beste fotballspiller for øyeblikket, slik mange har sagt etter kampen på Vicarage Road.

– Det ser helt klart slik ut. Han har scoret noen utrolige mål denne sesongen, og kan ikke stoppe å score mål. Han er i toppform for øyeblikket, så jeg mener han definitivt er verdens beste spiller akkurat nå.