Jota og flere landslagsspillere var tilbake på treningsfeltet

Portugiseren deltok for fullt på treningsfeltet torsdag. De fleste har også kommet tilbake etter landslagspausen.

14. okt 2021 kl 17.07Stefan Fosse

Alisson Becker og Fabinho er fremdeles på landslagsoppdrag i Sør Amerika. Vi kan ikke se Curtis Jones på bildene. 20-åringen har slitt med en lyskeskade, men spilte for England U21 tidligere denne uken. Det trenger ikke å være noe dramatikk bak det, og kanskje trener han bare alternativt.

Thiago Alcantara er naturligvis ikke med på treningen. Klopp fortalte i går at han fremdeles trenger mer tid før han er tilbake.

Takumi Minamino er tilbake fra Asia, og det samme er Sadio Mané og Mohamed Salah fra Afrika. Minamino startet begge kampene for Japan i landslagspausen. Det gjorde også Mané og Salah for Senegal og Egypt. 

Det ser ikke ut som det er noe annet nytt å melde rundt laget, noe som er gode nyheter for Jürgen Klopp.

Keepersituasjonen

På dagens trening er også Caoimhin Kelleher og Adrián avbildet. En av dem skal stå mot Watford, og det kan tyde på at unge Kelleher vil få muligheten i Alissons fravær.

22-åringen stod hele kampen for Irland mot Qatar på tirsdag og holdt nullen. Kamperfaringen kan komme godt med når han, etter all sannsynlighet, skal stoppe Ismaila Sarr og Watfords angrepsrekke lørdag.

Mot London-klubben kan han få sin andre kamp for sesongen, etter at han voktet buret mot Norwich i ligacupen i september. Det kan bli hans tredje Premier League-kamp for Liverpool. I fjor fikk iren to kamper i ligaen da Alisson Becker ikke var tilgjengelig.

FÅR TILLIT?: Caoimhin Kelleher ser ut til å starte mellom stengene for Liverpool på lørdag.

FÅR TILLIT?: Caoimhin Kelleher ser ut til å starte mellom stengene for Liverpool på lørdag.

Watford - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.