Steven Gerrard er blitt linket til managerjobben i Newcastle - nå bryter han tausheten

Alle har ventet på at Steve Bruce skal få sparken, men det skjer ikke med det aller første.

15. okt 2021 kl 21.39Einar Kvande

Newcastle United har bekreftet at Steve Bruce skal lede laget mot Tottenham, i det som blir hans kamp nummer 1000 som manager.

Steven Gerrard er blant dem som er blitt linket til Bruce sin jobb, men scouseren ønsker ikke å si særlig mye om situasjonen i Newcastle. 

Gerrard er inne i sin fjerde sesong som Rangers-manager, og har i hele sin managerkarriere blitt ansett som en potensiell arvtaker etter Jürgen Klopp i Liverpool, når tyskeren etter planen skal gi seg i 2024.

Ønsker Steve Bruce lykke til

– Det er interessant det som skjer i Newcastle. Dersom noen fortjener et løft så er det Geordie-fansen. Jeg er sikker på at stemningen er veldig høy blant Toon-army akkurat nå, siteres Gerrard av Liverpool Echo.

– Alle som er interesserte i fotball følger med på situasjonen med stor interesse, for å se hvordan dette går. Men fra et personlig ståsted, så ønsker jeg ikke å bli involvert i noen spekulasjoner. Jeg ønsker Steve Bruce alt godt, sier Gerrard.