Curtis Jones ser ikke på det ene øyet

Midtbanespilleren har fått beskjed om at han må holde senga en ukes tid, etter å ha fått en finger i det ene øyet på trening.

Under et intervju med beIN SPORTS etter kampen mot Atletico Madrid antydet Jürgen Klopp at Curtis Jones er uaktuell til kampen mot West Ham i helgen, etter å ha fått en finger i det ene øyet på trening tirsdag kveld. Scouseren har fått beskjed om at han må ligge rolig en ukes tid.

Manageren avslørte at midtbanespilleren ikke kan se på det ene øyet for øyeblikket.

– Du trenger alltid litt flaks med skader. Vi har ikke vært heldige nå en stund, og spesielt gjelder det midtbanespillerne, sa Klopp.

– Det skjedde under den siste treningsøkta før Atletico-kampen, tirsdag kveld. Curtis fikk en finger i øyet, og øyet ble litt oppskrapet. Han kan ikke se på øyet for øyeblikket, og må ligge rolig en ukes tid, avslørte Liverpool-manageren.

– Du lærer mye om hva som kan skje med mennesker når du er fotballmanager. Jeg har aldri opplevd noe lignende. Han vil bli bra igjen, men det vil gå en stund og han trenger ro. Slik er situasjonen.

Det ser ut som Klopp har glemt at Roberto Firmino fikk en lignende skade da han fikk fingeren til Tottenhams Jan Verthongen i øyet under en kamp på Wembley i 2018. Den gangen var skaden fortsatt ikke helt leget etter ti dager.

Ox og Taki imponerte manageren

Heldigvis for Klopp har han Fabinho og Thiago tilbake fra skader, og de blir viktige nå dersom Jones blir ute en stund. 

Alex Oxlade-Chamberlain imponerte også i sin første Champions League-kamp på 18 måneder, og det samme gjorde Takumi Minamino da han kom inn for Ox mot slutten.

– Taki kom inn og var utrolig god. Oxlade spilte også en veldig god kamp. Men har de rytme? Trolig ikke. De har ikke spilt så mye i det siste, men de er gode spillere.

– Som jeg hele tiden har sagt, så trenger vi alle spillerne. Fra tid til annen må du også vise det i praksis som manager. Denne gangen var det enkelt, for de presterte da de fikk sjansen.

– Så langt har vi hatt en helt grei sesong, og du klarer ikke det dersom du ikke har gode spillere. Vi har gode spillere.