De utlånte: Glatzel-dobbel og årets spiller

Noen av de utlånte spillerne har vært i aksjon i landslagspausen.

Det er pause i Championship og skotske Premiership, så mange av de utlånte Liverpool-spillerne hadde spillefri forrige uke. Men noen har vært i aksjon, blant annet i League Two i England og i andre land. 

Her følger oversikten over hvordan det gikk med de utlånte forrige uke. 

ENGLAND - PAPA JOHN'S TROPHY OG LEAGUE TWO

Paul Glatzel scoret sine to første mål på seniornivå da Tranmere slo Oldham 3-2 i Papa John's Trophy i midtuken. I helgen fikk han 27 minutter som innbytter da Sutton vant 1-0 på Prenton Park i League Two.

Jake Cain var ikke i troppen da Newport tapte mot Swindon i Papa John's Trophy tirsdag. Fredag fikk han 20 minutter som innbytter og var dermed på banen da Newport avgjorde på overtid borte mot Hartlepool.

SKOTTLAND - LEAGUE ONE

Luis Longstaff spilte 65 minutter i det målløse oppgjøret mellom Queen's Park og Clyde. Han fikk med seg et gult kort før han ble byttet ut.

TSJEKKIA - EM-KVALIFISERING U21

Vitezslav Jaros kom med i U21-landslagstroppen til Tsjekkia etter en imponerende sesong for St. Patricks i Irland. Der har han blitt kåret til årets spiller, og cupfinale venter før sesongen er over. For Tsjekkia satt han på benken i møtet med England i helgen.

WALES - PREMIER LEAGUE

Jakub Ojzrynski voktet som vanlig buret for Caernarfon da de tapte 1-0 hjemme mot Connahs i walisisk Premier League tirsdag.

SPANIA - LALIGA2

Anderson Arroyo fortsetter å få tillit i midtforsvaret til Mirandes, som er ute av form. I helgen tapte de 1-0 hjemme mot Huesca.