Trente delvis sammen med resten av laget

Liverpool-kaptein Jordan Henderson kan bli klar til lørdagens kamp mot Arsenal.

Det er David Maddock i Mirror som opplyser at Jordan Henderson delvis trente med laget under Liverpools trening på AXA Training Centre onsdag, og nå har Jürgen Klopp håp om at lagets kaptein skal bli spilleklar til lørdagens viktige kamp mot Arsenal.

Liverpool tapte sin første kamp for sesongen mot West Ham i forrige ligarunde, og Klopp og hans menn vet at et nytt nederlag vil føre til at The Gunners passerer dem på tabellen. Da vil de røde være utenfor topp fire for første gang denne sesongen, og avstanden opp til ligaleder Chelsea kan øke ytterligere.

Med så mange midtbanespillere på skadelisten vil det derfor være viktig for Klopp å få sin kaptein tilbake i spill så snart som mulig.

Skaden Henderson fikk under spill for landslaget skal ikke være alvorlig.

Godt nytt også om Robertson

Heller ikke Andy Robertsons skade skal være så alvorlig som først fryktet, melder Maddock. Skotten har ikke fått noen muskelavrivning i hamstringen. 

Maddock skriver at Klopp neppe kommer til å risikere Robbo mot Arsenal. Han kan også bli hvilt når de røde møter Porto i Champions League, da Liverpool allerede er gruppevinnere. 

James Milner er også tilbake i trening, men har så langt ikke trent sammen med resten av laget. Maddock tror derfor at veteranen er en uke eller to unna å spille kamp igjen. 

Roberto Firmino og Joe Gomez er fortsatt ikke tilbake i full trening, mens Curtis Jones har en øyeskade som legene sier det vil ta flere uker før leges.

Sadio Mané trener igjen, mens Divock Origi sannsynligvis ikke vil være tilbake før mot Porto, ifølge Mirror-journalisten.