– Ingen er sterkere enn meg!

Michail Antonio med sterk melding til Virgil van Dijk foran søndagens kamp mellom nummer to og nummer fire på Premier League-tabellen.

West Ham fortsetter å imponere under ledelse av David Moyes. Søndag vant de hele 4-1 borte mot Aston Villa og klatret til 20 poeng, likt med Manchester City. Dermed er The Hammers på fjerdeplass, bare to poeng bak Liverpool foran lagenes innbyrdes møte på London Stadium kommende søndag.

Og allerede nå fyrer Hammers-spiss Michail Antonio opp stemningen foran storkampen, ved å hevde at han er sterkere enn Liverpool-stopper Virgil van Dijk.

– Virgil er sterk. Han er den sterkeste midtstopperen i Premier League. Men jeg tror ingen er sterkere enn meg, sier Antonio til Adebayo Akinfenwa i siste episode av Wingmen.

– Virgil er der oppe. Fernandinho er også sterk, og Kurt Zouma er en sterk kar.

– Men jeg snakker om hvem som er sterkere enn meg, og ingen er sterkere enn meg, sier West Ham-angriperen selvsikkert.

Virgil van Dijk har vært i solid form denne høsten, etter at han mistet mesteparten av forrige sesong på grunn av en korsbåndskade. Nederlenderen har spilt samtlige ligakamper for Liverpool så langt i høst.