Lallana lei seg for at han ikke fikk sagt ordentlig farvel

Mottagelsen og hyllesten han fikk da han var tilbake på Anfield, rørte Adam Lallana, som storspilte da bortelaget sikret poeng.

– Jeg hadde en fremragende tid her, og var uheldig som måtte dra uten å få sagt ordentlig farvel, så det var fint å komme tilbake til en slik velkomst. Jeg ble ganske stolt, sier Adam Lallana til Brightonandhovealbion.com.

«Stor takk til hver eneste person på Anfield for velkomsten og mottagelsen i dag. Vil alltid være et andre hjem for meg. Jeg vil aldri ta det for gitt. Takk skal dere ha for en veldig spesiell fotballklubb», skrev midtbanespilleren på Instagram, etterfulgt av et hjerte og YNWA.

Bygger lag i Brighton

33-åringen hadde målgivende da Leandro Trossard utlignet på Anfield, i en kamp begge lag følte at de kunne vunnet.

– Jeg synes at vi var fantastiske. Ros til innbytterne som kom på. Tariq Lamptey hadde stor innflytelse og Alexis Mac Allister kontrollerte det til tider. På midtbanen, Yves Bissouma og Enock Mwepu, kom inn og de har hurtighet som få andre har.

Den tidligere Liverpool-spilleren føler at det virkelig er noe på gang på sørkysten.

– Vi har en fin spillergruppe og treneren refererer ofte til det. Jeg var så heldig å vinne tittelen med Liverpool, og du vinner ikke med 11 spillere. Det tar 18-22, og vi bygger sakte det her.

Markerte sin tidligere lagkamerat

Liverpool gikk tidlig opp i 2-0, men Brighton kom fortjent tilbake. Lallana gikk bevisst etter kaptein Jordan Henderson, som tidlig sendte de røde i ledelsen, for å snu oppgjøret.

– Jeg gikk mann mot mann med Hendo fordi han kontrollerte for mye i den første omgangen. Vi spilte ballen rundt i det bakerste leddet og frustrerte dem. Andre omgang var enestående. Vi var modige i å gjenvinne ballen og kontrollerte kampen. På en annen dag kunne vi ha vunnet.