Reagerte kraftig på spørsmål om sin egen kontrakt

Jürgen Klopp liker ikke å snakke om sin egen kontrakt to og et halvt år før den løper ut.

Jürgen Klopp liker ikke at engelske journalister spekulerer i hans fotballfremtid etter 2024, når tyskerens avtale med Liverpool løper ut.

Under fredagens pressekonferanse fikk Liverpool-manageren spørsmål om det var aktuelt for ham å forlenge avtalen med Anfield-klubben. Spørsmålet ble stilt med ansettelsen av Steven Gerrard som Aston Villa-manager som bakteppe, da Gerrard under sin pressekonferanse sa at han ville blitt glad om Klopp fikk livstidskontrakt i Liverpool.

– Wow. Jeg syntes Stevie sa mye hyggelig og mye smart under sin pressekonferanse. Jeg har sett hele pressekonferansen hans, og syntes den var svært god. La oss sørge for at vi snakker om Aston Villa og Steven Gerrard, og ikke Liverpool og Steven Gerrard.

– Og nå snur du dette rundt, til å bli et spørsmål om min kontrakt med Liverpool? Jeg behøver heldigvis ikke å tenke på slike ting for øyeblikket, for vi er midt i sesongen, og det er alt jeg fokuserer på.

– Jeg synes virkelig jeg har snakket nok om dette. Ingen andre managere blir spurt så hyppig om hva som vil skje om to og et halvt år, eller tre eller fire år. Jeg har ikke tenkt på dette før du spurte meg nå, og jeg tror ikke jeg ønsker å tenke mer på det nå. Alt er fint slik det er.

– Min tid i Liverpool er over når den er over. Men den er langt fra over ennå, så la oss fokusere på det.