– Det er dette vi lever for

Divock Origi koste seg på San Siro tirsdag kveld.

– Det var en vakker kveld, og vi koste oss, sier Divock Origi etter å ha blitt matchvinner på San Siro da Liverpool slo AC Milan 2-1 på bortebane.

Den belgiske spissen fortsatte der han slapp mot Wolves, og tirsdag fikk han også med seg bestemannsprisen fra UEFA da Liverpool sikret sin sjette seier av seks mulige i årets Champions League. 

– Som lag spilte vi bra, og alle var opptatt av å levere en god kamp på San Siro - et vakkert stadion med mye historie - mot et veldig godt lag. Det er det vi lever for. Det å kunne vinne 2-1 er herlig, sier han til liverpoolfc.com.

Scorer hvert 79. minutt

Origi scoret sitt første Champions League-mål på over to og et halvt år. Det forrige kom i Madrid i finalen mot Tottenham i 2019. 

– Jeg prøvde bare å spille mitt eget spill og å nyte opplevelsen. Det er en ære å få lov til å spille, og jeg nyter hvert sekund, sier han.

Han legger ikke skjul på at Champions League er den største scenen av de alle, og at det å kunne spille der er stort.

– Det er det vi trener så hardt for, sier han.

Liverpool er nå klare for åttendedelsfinalene, og Origi tror laget kan matche hvem som helst. 

– Det handler om å gi alt du har igjen og igjen. Resultatene kommer av å gjøre ting på rett tid til rett sted. For oss er det nå rett på trening i morgen, og så begynne på nytt. Så får vi se hvor vi ender til slutt - forhåpentligvis på et så bra sted som mulig, sier han.

Belgieren har nå scoret fem mål for Liverpool denne sesongen, og han scorer i snitt hvert 79. minutt. Fem mål er like mange som han hadde de to foregående sesongene til sammen.