Folkebørsen etter Liverpool - Leicester: Leserne lot seg imponere av innbytterne

Det var innbytterne som satte i gang opphentingen mot Leicester - det viser seg i folkebørsen.

Liverpool tok seg til semifinale i ligacupen etter straffekonk selv om de røde lå under helt til langt inne i overtiden i onsdagens kamp mot Leicester. 

På banen var det variable prestasjoner blant spillerne, noe som viste seg i spillerbørsen på liverpool.no. Laveste karakter var 3 mens høyeste karakter var 8. 

På folkebørsen blir sprikene enda litt større - der laveste karakter går til Billy Koumetio med 2,77, mens Diogo Jota er høyest med 8,36. Portugiseren ble bestemann også på spillerbørsen, der han ble belønnet med karakter 8. Det samme gjorde for øvrig straffehelt Caoimhin Kelleher. 

Leserne ville gjerne se én spiller til få karakter 8 - Ibrahima Konaté har nemlig fått 8,24 i snitt på folkebørsen mot 7 på spillerbørsen. Det er altså et stort skille på franskmannens karakter fra spillerbørsen til folkebørsen, men enda litt høyere er det på Naby Keitas karakter - fra 6 på spillerbørsen til 7,26 på folkebørsen. 

Mest enighet var det rundt karakteren til Kelleher - fra 8 på spillerbørsen til 8,06 på folkebørsen.

Folkebørsen

Caoimhin Kelleher

Folkebørsen 8,06 (1117 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 8

Godt med i første omgang med flere redninger, og kan ikke lastes for de første baklengsmålene. Men kunne han ha tatt Maddisons suser? Må være aktiv i dag, sweeper med hodet i Alisson-stil, da Leicester slo tidlig og ofte i bakrom. Går fra travel arbeidsdag til å være tilnærmet tilskuer mot slutten. Glimrende redning på Thomas sitt straffespark, før han også tar Bertrands forsøk.

Conor Bradley

Folkebørsen 4,33 (1044 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 4

Uredd og gjemmer seg ikke, det er sterkt for en 2003-modell, men sviktes dessverre for ofte i situasjoner av enten nærteknikken eller erfaringen. Tydelig tanke for hva han og Williams skulle utrette på høyre, men Liverpool kom seg aldri dit. Byttes i pausen med Jota.

Joe Gomez

Folkebørsen 4,57 (1088 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Rusten og trenger den kamptreningen han kan få. Sånn sett kan han glede seg litt ekstra for at Liverpool avanserte i kveld. Slet både med posisjonering, samspillet med Koumetio og tempoet på Leicesters overganger. Det var åpenbart hvordan revene ville angripe rommene rundt han og makkeren. Betydelig tryggere med Konaté i andre omgang. Spiller seg opp, samtidig som bortelaget ikke er like aggressive.

Billy Koumetio

Folkebørsen 2,77 (1083 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 3

Første kamp fra start, dessverre ble det en brutal lærepenge for 19-åringen. Noen grusomme ballmist/feil, og det straffer seg mot et lag som Leicester. Både midtstopperen og Liverpool skal være fornøyde med at det ikke var totalt avgjort før halvtid. Dette er det bare å lære av, og så glemme. Byttes i pausen med Konaté.

Kostas Tsimikas

Folkebørsen 6,64 (1077 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Som vanlig offensive initiativ. Godt forarbeid til reduseringen i første omgang. Kunne gjerne blitt benyttet mer, men det var alt en ubalanse mellom Liverpools høyre og venstre side. Kjempemulighet(er) på mulighet til å utligne i andre omgang. Føles mye tryggere situasjon å være uten Andy Robertson i noen kamper, slik som grekeren kan bidra. Byttes med Beck etter 80 minutter.

Jordan Henderson

Folkebørsen 5,08 (1055 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Har vært syk, ikke korona, men det var merkbart. Uvanlig anonym «Hendo». Selv om det var en boost å se kapteinen tilbake i oppstillingen, ble han og resten av midtbanen for tynne mot Leicesters diamant sentralt. Byttes med Keïta etter 58 minutter.

Tyler Morton

Folkebørsen 4,36 (1062 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 4

Fikk kjørt seg mot Tottenham, men klarte å ta mer plass i dag. Dessverre kom det og ut i noe overtenning, som kunne endt med utvisning allerede etter 10 minutter. Noen ganger viser han overblikket, men for mange ganger blir han hakket for lett på midten. Likevel, det er grunn til å være positiv. Byttes i pausen med Milner.

Alex Oxlade-Chamberlain

Folkebørsen 6,45 (1095 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Kontant satt inn når han får sjansen. Scoringen, hans første for sesongen, sørger for kamp igjen. Slet, som resten av laget, med å finne ut av gjestenes oppstilling med unge Dewsbury-Hall og Soumaré, sammen med kreative Maddison og Tielemans. Ikke like godt treff i andre omgang, hvor Jota burde blitt avblåst i forkant. Straffesparket er det derimot ingen tvil på.

Neco Williams

Folkebørsen 5,37 (1076 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 5

Sett for Wales at han kan spille i den rollen, men dette blir for spakt på dette nivået. Flyttes ned på høyrebacken etter pausen. Mer komfortabel der, men det er og samtidig som kampbildet endrer seg ganske mye.

Roberto Firmino

Folkebørsen 6,77 (1089 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Tar playmakerrollen. Involvert i det meste som de røde skapte. Glimrende kontroll og får sendt ballen til Ox på avgjørende øyeblikk. Virket litt spillesugen igjen, og det var fint å se. Sentral i scoringene. Satte straffesparket akkurat.

Takumi Minamino

Folkebørsen 6,61 (1092 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Veldig blandet drops. Ballmist ved 0-1, og man kan spørre seg hva han så for seg akkurat der. Forsøkte mye og utfordret ulike rom. Fin involvering ved 2-3. Kunst når han sørger for straffesparkkonkurranse med sin utligning på overtid. Kunne blitt helten der, men det er akkurat for mye kraft og den smeller i metallet.

James Milner

Folkebørsen 6,43 (1059 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 6

Inn for Morton i pausen. Bidrar med litt mer pondus på midten. Kampen snur helt. Selvsikker på lagets første i straffesparkkonkurransen.

Diogo Jota

Folkebørsen 8,36 (1108 stemmer) Folkets beste
Liverpool.nos vurdering 8 Liverpools beste

Inn for Bradley i pausen. Setter virkelig fyr på Liverpool direkte. Ny, flott avslutning og scoring. Fortsetter målformen gir det håp om at vi skal klare oss gjennom Afrikamesterskapet. Jeg var ikke i tvil da han gikk frem for å ta det som skulle bli kveldens siste straffespark.

Ibrahima Konaté

Folkebørsen 8,24 (1142 stemmer)
Liverpool.nos vurdering 7

Inn for Koumetio i pausen. Bringer trygghet inn i midtforsvaret. Faller av når han bør, støter når han skal, og tar bort mye av bakromstrusselen. Godt overblikk og har fysikken, men svært heldig på taklingen av Albrighton.

Naby Keita

Folkebørsen 7,26 (613 stemmer) Største sprik
Liverpool.nos vurdering 6

Inn for Henderson etter 58 minutter. Trolig planlagt bytte. Har mer å komme med, og da er det typisk at han vil forsvinne til Afrika nå snart. Flott straffespark, utagbart for Schmeichel.

Owen Beck

Inn for Tsimikas etter 80 minutter. På det tidspunktet trøkker de røde på, og backene må bidra som offensive utveier. Får vist at han har en brukbar fot.