Alisson skal ha et stort ønske om å dra hjem, men stoppes av koronareglene

Alisson Becker mistet sin far i en drukningsulykke denne uken.

26. feb 2021 kl 08.34Arild Skjæveland

Tidlig torsdag fikk vi de tragiske nyhetene om at Alisson Becker hadde mistet sin far i en drukningsulykke i Brasil. Jose Agostinho Becker ble bare 57 år gammel.

Liverpools målvakt sto sin far veldig nært, og de hadde daglig kontakt. Da han fikk budskapet, skal han ha vært innstilt på å reise hjem til Brasil melder Daily Mail, som siterer en kilde i Sport Clube Internacional, Alissons tidligere klubb. 

Men det er ikke mulig å komme seg til Brasil med reiserestriksjonene i England og Brasil for øyeblikket, skriver tabloidavisen. Alisson kommer fra et lite sted helt sør i Brasil, nær grensen til Uruguay.

Natalia Loewe Becker, som er Alissons kone, er gravid i 28. uke, og de måtte ha sittet 10 dager i karantene på et hotell. Ifølge Mail skal Alisson ha lovet å komme om tre uker, når det er landslagspause og terminlisten gjør det mulig.

Jürgen Klopp fikk heller ikke dratt hjem for sin mors begravelse tidligere denne måneden, etter at Elisabeth Klopp gikk bort 19. januar.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]