Arenaer i Nederland og Belgia vurderes

Det er fortsatt ingen avklaring hvor returkampen mot RB Leipzig vil bli spilt.

22. feb 2021 kl 14.32Einar Kvande

Liverpool forbereder seg på at også returkampen mot RB Leipzig i Champions League må spilles på nøytral bane på grunn av koronarestriksjonene i Tyskland. Dersom den tyske regjeringen ikke gjør noe med lengden på karantenetiden ved innreise til landet fra England, vil ikke Leipzig-spillerne bli bedt om å fly til Merseyside for å spille kampen den 10. mars på Anfield.

Puskas Arena i Budapest er et alternativ, akkurat som i den første kampen mellom lagene, som Liverpool vant 2-0. Men ifølge Chris Bascombe i Telegraph vurderes det også alternativer nærmere England, muligens i Nederland eller Belgia.

En avgjørelse vil bli utsatt så lenge som mulig, men det virker ifølge Bascombe lite sannsynlig at kampen spilles på Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]