Trakk seg fra oppgaven som fjerdedommer i kveldens Liverpool-kamp

Lee Mason har trukket seg som fjerdedommer i kveldens kamp på Bramall Lane, dagen etter fadesen i kampen mellom West Bromwich og Brighton.

28. feb 2021 kl 11.58Einar Kvande

Lee Mason har trukket seg som som fjerdedommer i Liverpools bortekamp mot Sheffield United på Bramall Lane, melder Independent

En skade oppgis som årsaken til at Mason ikke blir å finne i dommerteamet på Bramall Lane. 

Mason kom i søkelyset under gårsdagens kamp mellom West Bromwich og Brighton, hvor den sortkledde var involvert i en svært kontroversiell situasjon.

Mason så ut til å bekrefte til Brighton-kaptein Lewis Dunk at han kunne ta et kjapt frispark mens West Bromwich-keeper Sam Johnstone var i ferd med å dirigere muren. Mason blåste imidlertid i fløyten for andre gang like før ballen krysset mållinjen og gikk i mål. Med assistanse fra VAR ble scoringen til slutt annullert, etter at Mason tilsynelatende ombestemte seg to ganger. 

West Bromwich vant kampen 1-0, etter at Brighton misbrukte to straffespark i tillegg til den annullerte scoringen.

Brighton-kaptein Dunk var rasende etter kampen, og beskrev Masons opptreden som forferdelig.

Mason var ikke oppsatt som dommer i dagens kamp mellom Sheffield United og Liverpool. Den oppgaven er det Jonathan Moss som har. Men Mason var en del av dommerteamet som fjerdedommer. Han er nå blitt erstattet av John Brooks.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]