Han har vunnet den nye managerens gunst med blant annet denne vakre scoringen

Harry Wilson har overbevist Cardiffs nye manager med en scoring og tre målgivende pasninger i løpet av de fem siste kampene.

18. feb 2021 kl 23.30Einar Kvande

Cardiff-manager Mick McCarthy tror det blir vanskelig for noen å ta fra den utlånte Liverpool-spilleren Harry Wilson plassen i hans startellever.

Wilson har vært i kalasform for Championship-klubben etter at McCarthy tok over som manger for den walisiske klubben i forrige måned. Han har gjort ett mål og levert tre målgivende pasninger, og har hjulpet The Bluebirds til fire seiere og et uavgjort resultat på deres fem ligakamper siden managerskiftet. Han har imponert McCarthy grundig med sine prestasjoner.

– Det vil ikke bli enkelt for noen å ta plassen hans, sa McCarthy om Wilson på pressekonferansen etter at Luton ble slått 2-0 på bortebane tirsdag kveld.

Wilson scoret walisernes første mål i kampen med et strålende langskudd.

– Slik Harry Wilson spiller nå, så skaper han mål også. Han blir vanskelig å sette ut av laget nå. Han har storspilt.

–Det er flott å ha en fyr som Harry på laget, slår McCarthy fast.

Nå har pipen fått en annen lyd

Dette står i skarp kontrast til irens uttalelser etter hans første kamp som Cardiff-manager, hvor han hadde benket Wilson.

– Jeg tok ut laget basert på hva jeg har sett på trening de siste to dagene. Spillerne må imponere meg der, sa McCarthy etter poengdelingen i Barnsley.

– Alle er så overrasket over at Harry ikke spilte, men hva så? Vi har en god tropp.

Etter kampen i Yorkshire fikk McCarthy også spørsmål om Wilson måtte prestere bedre på trening.

– Absolutt, lød svaret.

– Jeg vet at Harry er en god spiller. Jeg så ham i Hull, og han scoret for dem mot Ipswich. Jeg så ham i Bournemouth og Derby. Jeg har alltid beundret ham. Jeg håper jeg kan beundre ham i Cardiff også. Men jeg tok ut laget basert på hva jeg har sett i to dager på trening.

Nå har altså pipen fått en helt annen tone.

Wilson har så langt scoret fire mål og bidratt med åtte målgivende pasninger på 23 Championship-kamper under utlånsoppholdet i Cardiff denne sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]