Lagoppstillingen er klarKabak debuterer mot Leicester. Davies har fått en smell på trening, og Origi er skadet

Thiago sitter på benken.

13. feb 2021 kl 12.21Arild Skjæveland

Liverpool har tapt sine to siste kamper, og nå er det klart at det kun er topp fire det står om denne sesongen. Da blir dagens kamp mot Leicester ekstra viktig. Leicester ligger tre poeng foran, og Mohamed Salah og co bør ikke gi Brendan Rodgers sitt lag en større luke nå!

Fredag kom meldingen om at Fabinho er skadet, og kan miste de neste kampene. Det tvinger Jürgen Klopp til å gjøre nye endringer på laget. Divock Origi er også skadet, og er ute med en hamstringskade. Ben Davies har fått en smell på trening, og det er grunnen til at han ikke er med i troppen.

– Det har vært en god uke på trening, og en viktig en. Ben Davies har fått en smell også, det er utrolig. Men Ozan Kabak har sett bra ut, sier Klopp før kampen.

De siste dagene har det vært rykter om at også Thiago er ute, men han er med til Leicester. Han er på benken. Det er ikke nykommeren Ben Davies, selv om Klopp har fire forsvarsspillere på benken.

Ozan Kabak får sin debut!

Leicester har sine egne skadeproblemer. Wesley Fofana, James Justin, Timothy Castagne, Wes Morgan og Dennis Praet er alle ute. Det betyr Daniel Amartey på venstreback.

Lagene:

Dette er Liverpools lagoppstilling: Alisson, Alexander-Arnold, Henderson, Kabak, Robertson, Wijnaldum, Milner, Jones, Salah, Firmino, Mane

Benken: Adrian, Thiago Oxlade-Chamberlain, Tsimikas, Shaqiri, N. Williams, R. Williams, Phillips, Clarkson

Leicesters lagoppstilling: Schmeichel, Amartey, Evans, Soyuncu, Ricardo, Ndidi, Tielemans, Albrighon, Maddison, Barnes, Vardy

Benken: Ward, Daley-Campbell, Fuchs, Thomas, Choudhury, Mendy, Ünder, Pérez, Iheanacho.

Leicester - Liverpool spilles kl. 13.30, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]