Curtis fikk beskjed om å være frekk og skape kaos

Heldigvis besitter scouseren frekkhetens nådegave i sitt fotballrepertoar.

1. feb 2021 kl 08.22Einar Kvande

Jürgen Klopp byttet inn unge Curtis Jones for veteranen James Milner tolv minutter ut i annen omgang mot West Ham, og vipps sto det 1-0 til Liverpool på London Stadium. Etter kampen har byttet til Klopp blitt genierklært, men selv gir manageren æren til spillerne.

– Dette var selvsagt spillernes fortjeneste. Jones kom inn og gjorde dette løpet. Det siste jeg sa til ham før han entret banen var at han skulle være frekk og oppfinnsom, og forsøke å skape kaos. Jeg instruerte ham at han skulle være aktiv og kreativ, og slike ting. Men jeg trodde ikke at han kom til å være det fra første touch på ballen av!

Slik oppsummerer Klopp innhoppet til scouseren. Manageren var også veldig godt fornøyd med innlegget fra Xherdan Shaqiri i forkant av Mohamed Salahs andre mål.

– Den målgivende pasningen til Shaq var utrolig. Shaq spilte veldig bra, og kunne kanskje ha fullført 90 minutter. Men det er problemet for øyeblikket, du vet ikke hvor lenge det er fornuftig å holde spillere på banen. Han har ikke spilt så mange kamper, og har hatt litt skadeproblemer tidligere. Jeg er konstant bekymret for nye skader, og vi forsøker å spare alle mest mulig, slik jeg gjorde med Millie også.

– Såvidt jeg vet fikk vi ingen nye skader i denne kampen. Vi spilte en god kamp og tok tre poeng, noe som er helt supert.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]