Klopp vil snart få flere alternativer offensivt

Diogo Jota og Naby Keita nærmer seg comeback.

8. feb 2021 kl 10.29Arild Skjæveland

I forrige uke dukket det opp bilder og video av at Diogo Jota og Naby Keita var tilbake i trening.

Begge trente individuelt, men med ball, og ser ut til å snart være tilbake i førstelagsdiskusjonen. James Pearce i The Athletic skriver at duoen er nær, og snart tilbake i full trening sammen med lagkameratene. 

Da vil de veldig snart også inkluderes i kamper – og spesielt Naby Keita har vi tidligere sett bli kastet inn igjen tidlig etter at det har blitt rapportert at han er skadet.

Mistet mange kamper

Diogo Jota har vært ute med en kneskade siden bortekampen mot Midtjylland tidlig i desember. Da han fikk skaden, ble Leicester-kampen sett på som en mulig dato for comeback. Dersom alt går etter planen vil han fortsatt være i rute til det – selv om det er lite sannsynlig at han vil starte kampen etter en så lang periode ute. Han har mistet de siste 14 kampene.

Naby Keita har ikke vært på banen siden Liverpool vant 7-0 borte mot Crystal Palace, og har stått over 11 kamper. På Jürgen Klopp virket det ikke som at muskelskaden var alvorlig, men at han denne gang ville gi 25-åringen tid til å bli skikkelig frisk heller enn at han skulle spille mens han var småskadet, slik han har gjort en del siden han kom til Anfield i 2018.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]