Liverpool har startet samtaler med reservekeeperen om en ny langtidskontrakt

Caoimhin Kelleher har bare 17 måneder igjen av sin avtale med Anfield-klubben.

16. feb 2021 kl 17.02Einar Kvande

Liverpool har gjort et fremstøt for å få Caoimhin Kelleher til å skrive under en ny langtidskontrakt, melder Cork Echo i keeperens hjemland Irland.

Liverpool har startet samtaler med Kelleher om en forlengelse av kontrakten. Iren har 17 måneder igjen av en kontrakt han signerte i 2018. Han har tatt store steg som keeper denne sesongen, og har passert Adrian i keeperkøen på Anfield, og er nå Liverpools andrekeeper bak Alisson Becker.

Kelleher har startet fem kamper for Liverpool denne sesongen. To i Premier League, to i Champions League og en i FA-cupen. 

Liverpool vil unngå en situasjon der den unge iren kan forhandle med andre klubber som Bosman-spiller i januar 2022.

22-åringen var ikke i troppen mot Leicester i helgen fordi han har slitt med en liten skade, men han var tilbake i trening på mandag og har reist til Budapest som en del av troppen som skal møte RB Leipzig i den første 1/8-finalen i Champions League. 

Adrian vil trolig bli frigitt av Liverpool til sommeren, og det er tydelig at Liverpool nå ønsker å satse på Kelleher som utfordrer til Alisson. 

Ligger an til å debutere på landslaget i mars

Kelleher representeres av agentfirmaet Stellar, som har en rekke landslagsspillere som sine klienter, inkludert Jack Grealish og Gareth Bale.

22-åringen venter fortsatt på sin første A-landskamp for Irland, men debuten kan komme allerede i VM-kvalifiseringskampen mot Serbia i mars, da Irlands førstevalg mellom stengene, Darren Randolph, sliter med en skade og ikke har vært på benken for West Ham den siste tiden.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]