Minamino har allerede vist seg frem på trening, og kan få debuten på lørdag

Takumi Minamino er på plass på sørkysten.

4. feb 2021 kl 22.08Arild Skjæveland

Etter å ha tapt 9-0 mot Manchester United på onsdag, er det neppe veldig god stemning i Southampton denne uken. Torsdag ble det klart at Jan Bednareks utvisning er trukket tilbake, etter forseelsen der Anthony Martial gikk i bakken og Manchester United fikk straffespark på stillingen 6-0.

Takumi Minamino ble klar for sent til å debutere på Old Trafford, og kanskje var det like greit da det gikk som det gikk.

Japaneren er på plass på sørkysten, og kan få sin debut mot Newcastle i helgen. Han har allerede gjort et godt inntrykk i sin nye klubb.

– Jeg har sett Minamino på trening i dag, og han har allerede hatt en fantastisk start. Det gir oss alle et emosjonelt løft, sier Ralph Hasenhüttl til Southamptons offisielle nettsider

Minamino er lånt ut for resten av sesongen. Southampton betaler 500.000 pund for låneavtalen – men har ikke opsjon på kjøp til sommeren.

– I dag var første gang jeg snakket skikkelig med ham. Det var et riktig valg for oss, og jeg er veldig glad for at han er rundt laget. Han har allerede vist meg at han har kvalitetene som kan hjelpe oss, sier Southamptons manager.

Newcastle - Southampton spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sport 1 og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]