Ny dag og nye skader

Liverpool har flere dårlige nyheter enn null poeng på King Power Stadium.

13. feb 2021 kl 16.23Arild Skjæveland

Liverpool kollapset fullstendig på slutten, og tapte 3-1 borte mot topp fire-rival Leicester.

Men det var ikke bare det svake resultatet som er dårlige nyheter for Jürgen Klopp i dag. Fredag mistet han Fabinho – som sto over mot Leicester City og ser ut til å miste også kampene mot RB Leipzig og Everton – og på lørdag kom meldingen om nye skader.

Før kampen kom meldingen om at Divock Origi har pådratt seg en hamstringskade, og er derfor ikke med. Nysigneringen Ben Davies var heller ikke i troppen, etter å ha fått en smell på trening.

– Ben Davies har fått en smell også, det er utrolig, sa Klopp til pressen før kampen.

Etter bare 17 minutter spill måtte James Milner kaste inn håndkleet i kampen mot Leicester. Etter kampen bekreftet Klopp at det er snakk om en hamstringskade.

– Jeg håper at det ikke er noe stort, men vi ville ikke ta noen sjanser, sa Klopp.

Det gjør at Liverpool nå også er tynt besatt på sentral midtbane. Med Fabinho ute eller usikker mot RB Leipzig og Everton, må trolig Jordan Henderson fortsette i midtforsvaret. Naby Keita er ikke klar til å trene med laget ennå. Det betyr at Gini Wijnaldum. Curtis Jones, Thiago Alcantara, Alex Oxlade-Chamberlain og Xherdan Shaqiri sannsynligvis er midtbanealternativene foran to beintøffe kamper.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]