Trente - men mottar behandling for en skade

Det meldes at Naby Keita mottar behandling for en skade, men han var likevel avbildet i fint driv på dagens bilder fra AXA Training Centre.

24. feb 2021 kl 14.26Einar Kvande

I en bisetning i en sak hos The Athletic i dag nevner James Pearce at Naby Keita igjen mottar behandling for en skade.

Midtbanespilleren, som har vært svært skadeplaget denne sesongen, returnerte til i full trening etter en hamstringskade så sent som 14. februar, og satt på innbytterbenken mot Everton i helgen. Forrige gang han var i aksjon for Liverpools førstelag var i 7-0 seieren over Crystal Palace før jul.

Nå er han altså tilbake på behandlingsbenken, ifølge Pearce. Keita var imidlertid med på flere av bildene fra dagens Liverpool-trening, noe du kan se i bildekarusellen over.

Dette har vært Keitas problemer denne sesongen

11. oktober: Testet positivt for Covid-19 på landslagssamling i Portugal, men avla så en negativ test et par dager senere. Var tilbake i full trening søndag 1. november, og kom inn fra benken i andre omgang mot Atalanta to dager senere.

22. november: Måtte byttes ut etter 50 minutter mot Leicester City med en strekk på baksiden av høyre lår. Var tilbake i trening fredag 4. desember, og kom inn fra benken 81 minutter ut i 4-0 seieren over Wolverhampton to dager senere.

13. desember: Var ikke i troppen mot Fulham på grunn av en stram muskel etter kampen mot Midtjylland. Var tilbake på innbytterbenken mot Tottenham den 16. desember.

27. desember: Var ikke med i troppen mot West Bromwich på grunn av en hamstringskade, og var ikke tilbake i full trening før den 14. februar. Tilbake i kamptroppen mot Everton 20. februar.

24. februar: James Pearce hos The Athletic meldte at midtbanespilleren mottar behandling for en skade.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]