Bekreftet:Van den Berg lånes ut til Preston

Nederlenderen har ikke klart å nærme seg Liverpools førstelag, selv om laget har hatt en stopperkrise. Nå lånes han ut til Championship.

1. feb 2021 kl 21.38Jens Hapnes Rege

Sepp van den Berg drar motsatt vei fra Ben Davies, og skal spille sin fotball for Preston North End i siste halvdel av sesongen.

Nederlenderen ble signert av Liverpool sommeren 2019, men har kun fått spilletid i cupene når Liverpool har brukt veldig urutinerte lag. Han har fått fire førstelagskamper, men har stort sett spilt U23-fotball.

Det har blitt rapportert at Preston har opsjon på lån enda en sesong, dersom Liverpool velger å låne ut spilleren igjen neste sesong.

Van den Berg, som spilte førstelagsfotball i Eresdivise før han kom til Liverpool, skal nå få verdifull erfaring på førstelagsnivå igjen. Preston er nummer 11 i Championship.

Glad for å være på plass

Nederlenderen har snakket med Prestons offisielle nettsider etter at overgangen ble bekreftet.

– Jeg gleder meg til dette, og er glad for å være her. Jeg er glad for at jeg forhåpentligvis kan spille mange kamper, og forhåpentligvis kan jeg være med på å oppnå noe bra denne sesongen. Jeg gleder meg veldig til sesongen, sier han.

– Jeg har sett meg rundt, og alt ser bra ut. Menneskene jeg har møtt har vært veldig hyggelige med meg, så jeg ser virkelig frem til det. Fasilitetene er bra, så forhåpentligvis kan jeg ha en god utvikling her.

Fredag 12. februar kan han komme til å møte en spiller han kjenner godt fra før – nemlig Harvey Elliott. Da er det Blackburn - Preston.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]