Arsenal med opphenting som passet Liverpool godt

West Ham kastet bort en tremålsledelse hjemme på London Stadium.

21. mar 2021 kl 17.56Einar Kvande

Arsenal leverte en fantastisk opphenting på London Stadium, som alle med forkjærlighet for Liverpool vil være fornøyde med. The Gunners så rett og slett ikke ut til å møte opp i øst-London, og vertene ledet 3-0 etter 32 minutter, etter scoringer av Lingard, Bowen og Soucek. 

Men så slo Arsenal tilbake, anført av en godt opplagt Alexandre Lacazette. Utrolig nok ble franskmannens første scoring, sju minutter før pause, registrert som et selvmål av Soucek, da ballen touchet innom West Ham-spillerens legg på veien inn i nettmaskene. Så gjorde Dawson det som var et realt selvmål etter en drøy times spill, før Lacazette fullførte opphentingen etter 82 minutter i en svært underholdende kamp.

Resultatet betyr at West Ham med det ene poenget de fikk i dag er tre poeng foran Liverpool på tabellen, når begge lagene har spilt like mange kamper. West Ham er på femteplass, med Liverpool på plassen bak. Arsenal på niendeplass har også spilt like mange kamper som Liveprool nå, og er fire poeng bak jürgen Klopps mannskap.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]