Liverpool Echo:Firmino kan slite med å få tilbake plassen når han blir skadefri

Diogo Jota viste gryende form mot RB Leipzig.

12. mar 2021 kl 08.39Einar Kvande

Roberto Firminos klippekort i angrepsrekka til Liverpool står i fare for å bli inndratt. Det mener Paul Gorst i Liverpool Echo.

Brasilianeren spilte samtlige Premier League-kamper frem til at han måtte stå over hjemmekampen mot Fulham på grunn av en kneskade. Bobby var heller ikke med i troppen som reiste til Budapest og returmøtet mot RB Leipzig på grunn smellen han har fått i kneet.

For Liverpool passer det da utmerket at Diogo Jota viser gryende form etter to og en halv måned på sidelinjen med en leddbåndskade i det ene kneet fra begynnelsen av desember til slutten av februar. For Firmino kan imidlertid portugiserens friske spill i Budapest være dårlig nytt.

Når Jürgen Klopp skal ta ut sin startellever til kampen mot Wolverhampton på Molineux mandag kveld, er det lave odds på at han vil stille med samme angrepstroika som mot RB Leipzig, altså Sadio Mané, Mohamed Salah og Diogo Jota. 

Angrepent virket langt mer potent

Jota startet onsdag kveld sin første Champions League-kamp siden han pådro seg den nevnte kneskaden mot Midtjylland den 9. desember, og Liverpool-angrepet virket langt mer potent enn tilfellet har vært de siste ukene.

Paul Gorst tror at Jotas gode samspill med målscorerne Mohamed Salah og Sadio Mané gjør at han velges også foran en eventuelt skadefri Roberto Firmino mandag kveld. Selv om han nesten ikke har spilt fotball på tre måneder virket Jota meget skarp mot Julian Nagelsmanns lag, og Gorst mener at Firmino ikke lenger er garantert noen plass på Klopps lag, for første gang siden tyskeren kom til Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]