– Jeg kunne ikke feire. Sheffield United-benken sa at ballen var ute

Jürgen Klopp snakker om det første målet på Bramall Lane.

1. mar 2021 kl 08.36Arild Skjæveland

Liverpool fikk endelig hull på byllen etter pause mot Sheffield United søndag kveld. Trent Alexander-Arnold la inn, og ballen havnet etterhvert i beina på Curtis Jones, som avsluttet sikkert.

En kunne ikke helt slippe jubelen løs, for på de første TV-bildene så det ut til at ballen hadde vært ute. Slik opplevde også Jürgen Klopp det.

– Trent holder ballen i spill, og så avslutter Curtis situasjonen. Jeg tror hele Sheffield sto stille i det øyeblikket, sa Klopp til liverpoolfc.com etter kampen

– Jeg feiret ikke, for de så det fra en bedre posisjon enn meg, så de visste kanskje a den var ute. I tillegg til det sa benken til Sheffield at de hadde sett det på skjermen, på en iPad, og at ballen var ute. Jeg tenkte «ok, ballen var ute», men ballen var ikke ute, og det var en stor overraskelse, sier Klopp.

Veldig fornøyd med sjansene som ble skapt

Hjemmelaget kan takke en veldig god Aaron Ramsdale for at de gikk til pause med 0-0. Liverpool hadde flere store sjanser i den første omgangen.

– Vi scoret to mål etter to rotete situasjoner. En ball som endret retning, og en ball som hele Sheffield trodde var ute.

– Det første målet viser litt forskjell fra de andre kampene, og i kveld bommet vi på sjanser i førsteomgangen, etter å ha spilt super fotball, og skapt supre sjanser. Vi vet alle at vi har hatt perioder der vi scorer på disse mulighetene, men ikke for øyeblikket. så vi måtte snu det med andre typer mål.

Allerede torsdag har Liverpool en ny viktig kamp i Premier League. Da kommer Chelsea til Anfield.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]