Fikk spørsmål om Tyskland-jobben:– Dere får spørre Jürgen

Julian Nagelsmann avskriver seg selv som kandidat til jobben som tysk landslagssjef, og tviler også på om Jürgen Klopp blir Joachim Löws arvtaker.

9. mar 2021 kl 13.14Jens Bessesen

Hos oddssetterne er nå Jürgen Klopp på andreplass blant favorittene til å ta over jobben som Tysklands landslagssjef etter Joachim Löw, som tirsdag kunngjorde at sommerens EM blir hans siste akt i jobben. Favoritten til å ta over er U21-landslagssjef Stefan Kuntz, melder Daily Mail

Også RB-Leipzig-manager Julian Nagelsmann blir linket til jobben, men i forkant av møtet med Liverpool avskriver han seg selv som kandidat. 

– Nei, sa Nagelsmann på spørsmål fra journalistene om han er aktuell for jobben.

– Dere får spørre Jürgen

Da ble det naturlige oppfølgingsspørsmålet om Nagelsmann tror Jürgen Klopp kommer til å la seg lokke av det tyske fotballforbundet.

– Klopp er en fantastisk trener, men jeg tror Liverpool og Jürgen Klopp er fornøyd med samarbeidet. Dere får spørre Jürgen, sa Nagelsmann og la til:

– Fotballforbundet vil nok tenke på det. Det er ikke mitt spørsmål å svare på, sa Nagelsmann. 

At Klopp blir linket til jobben er ingen overraskelse. Det er en lite skjult sannhet at Liverpool-manageren på et tidspunkt i karrieren ønsker å trene landslaget. Men om det skulle skje nå, må han i så fall bryte kontrakten med Liverpool, som strekker seg ut 2023/24-sesongen.

Jürgen Klopp skal ha sin pressekonferanse klokken 14.30. Der blir det garantert spørsmål om Tyskland-jobben. Du kan følge pressekonferansen på liverpool.no.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]