Mange profiler manglet på dagens trening

Unggutter som Kaide Gordon og Melkamu Frauendorf trente med førstelaget.

18. mar 2021 kl 17.01Arild Skjæveland

Liverpool skal ikke spille kamp igjen før 4. april, når de helrøde skal til Emirates Stadium.

Etter kampen mot Wolverhampton fortalte Jürgen Klopp at spillerne hans skulle trene frem til søndag, da mange reiser på landslagssamling. På treningsbildene fra AXA Training Centre i dag kan vi se at en rekke førstelagsprofiler tydeligvis har fått en fridag.

Spillere som Alisson Becker, Naby Keita, Fabinho, Nat Phillips, Alex Oxlade-Chamberlain, Curtis Jones, James Milner og Xherdan Shaqiri trente.

Det gjorde ikke Trent Alexander-Arnold, Ozan Kabak, Andy Robertson, Gini Wijnaldum, Thiago Alcantara, Diogo Jota, Mohamed Salah, Sadio Mané eller Roberto Firmino. Sistnevnte har slitt med en kneskade. De har fått fridager denne uken.

Unggutter som Kaide Gordon og Melkamu Frauendorf deltok på treningen. Gordon kom til Liverpool fra Derby County i januar, der han allerede hadde fått sin debut i Championship. Han har markert seg med godt spill for U18-laget.

Frauendorf er en spiller de røde måtte konkurrere med mange klubber om å få tak i, og fikk til slutt tilslaget. Han kom fra Hoffenheim i august, og er en offensiv midtbanespiller født i 2004.

Se treningsbildene øverst i saken.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]