– Denne klubben trenger Champions League neste år, så vi må vinne hver eneste kamp

Ozan Kabak føler at han blir bedre og bedre for hver dag som går i den røde drakten.

9. apr 2021 kl 11.55Arild Skjæveland

Etter noen uker med optimisme og bedring på banen, fikk de røde en sportslig nedtur på tirsdag, da laget ikke klarte å prestere, og tapte 3-1 i Madrid.

På lørdag kommer Aston Villa til Anfield, og de røde må heve seg mange hakk for å henge med i kampen om topp fire. Etter at nesten alle resultatene gikk Liverpools vei forrige helg, er laget for fullt med i kampen om Champions League-plassene neste sesong.

– I Premier League må vi vinne hver kamp nå. Madrid-kampen er så klart enorm for oss i Champions League, men vi vil konsentrere oss om Aston Villa-kampen, og vi vil være der for å vinne, sier tyrkeren til Liverpoolfc.com.

– Vi har åtte kamper igjen i Premier League, og i Champions League vil vi se hvor mange kamper vi kommer til å spille. Vi har ingen poeng å tape, og vi må bare vinne den neste kampen. Denne enorme kampen trenger å være i Champions League neste år, som hvert år, sier han videre. 

– Real Madrid-kampen ligger nå bak oss, og vi fokuserer på kampen i Premier League. Vi må vinne hver kamp, og må komme oss til Champions League nestes sesong. Vi er desperate etter å vinne i Premier League, så vi har fullt fokus på lørdag, sier han.

Bedre og bedre

Midtstopperen ser ut til å ha funnet seg godt til rette i klubben de siste ukene. De røde kan gjøre avtalen permanent for 18 millioner pund til sommeren, dersom de ønsker det. Det er ikke noe krav om kjøp etter låneavtalen med Schalke.

Kabak selv mener at både laget og hans eget spill har løftet seg den siste tiden.

– Vi spilte veldig bra mot Arsenal. Jeg mener det er en av våre beste kamper denne sesongen. Vi spilte veldig bra, og scoret fine mål. På midtbanen var vi så aggressive, og vi presset når vi mistet ballen. I forsvar var vi solide, og vi holdt nullen, sier han.

– Jeg tror vi må prestere slik på banen hver uke.

– Hver dag som går, har jeg blitt bedre. Det går bedre for hver kamp som går. Lagkameratene mine, manageren og alle rundt oss hjelper meg mye, Jeg føler at jeg har funnet meg til rette her, og håper at jeg kan hjelpe laget mer og mer, sier 21-åringen.

– Det er lenge siden vi har vunnet på Anfield. Jeg husker ikke hvor lenge, men vi ønsker å slå Aston Villa, og fortsette med å vinne. Jeg håper at vi slår Aston Villa slik at jeg får min første seier på Anfield.

Liverpool - Aston Villa spilles lørdag kl. 16.00, og vises på TV 2 Sport Premium, TV 2 Sport 1 og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]