Stjerneskuddet kan miste kampen mot Liverpool

Kantspilleren som har herjet for Leeds denne sesongen sliter med en skade.

15. apr 2021 kl 22.16Jens Bessesen

Raphinha har vært sesongens store åpenbaring for Leeds, som har imponert i sin retur til Premier League. Det tidligere storlaget kjemper om en plass blant de ti beste denne sesongen, og kommer fra en sensasjonell borteseier mot Manchester City, der de spilte lenge med en mann mindre. 

Men City-kampen har kostet dyrt i form av skader og suspensjoner. Midtstopper Liam Cooper fikk direkte rødt kort og må stå over mandagens kamp mot Liverpool. Stjerneskuddet Raphinha pådro seg en smell og er usikker til kampen. 

– Raphinha kommer seg etter å ha fått en smell mot Manchester City, sier Leeds-manager Marcelo Bielsa ifølge Liverpool Echo

– Han fikk en smell i lysken, noe som førte til indre blødninger, sier den argentinske manageren.

Har blitt linket til Liverpool

Brasilianeren har virkelig imponert denne sesongen, og står med seks mål og seks målgivende pasninger. Faktisk har han spilt så godt at han har blitt linket til Liverpool foran sommerens overgangsvindu. 

24-åringen ble kjøpt fra Rennes i fjor sommer.

En annen som kan miste kampen er Rodrigo. Spanjolen har slitt med en skade den siste tiden og jobber for å bli klar til mandag.

Det første oppgjøret mellom lagene denne sesongen, i premieren på Anfield, levde opp til forventningene. Da vant Liverpool 4-3 etter hattrick av Mohamed Salah. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]