Antyder at Liverpool-karrieren er over

Utlånt angriper ser for seg spill i Championship eller League One neste sesong.

11. mai 2021 kl 18.49Einar Kvande

Liverpool-vingen Liam Millar utelukker ikke en retur til Charlton Athletic neste sesong. Den canadiske landslagsspilleren fikk 27 kamper for The Addicks denne sesongen, etter at han sluttet seg til League One-klubben i starten av januarvinduet.

Charlton TV har spurt Millar om det er noen mulighet for at han returnerer til sør-London foran 2021/22-sesongen. 

– Det er det selvsagt. Jeg har likt meg her. Alt kan skje. Jeg er sikker på at manager Nigel Adkins og klubben vil snakke med meg om dette. Det handler om avgjørelser, og om jeg heller vil prøve meg selv på Championship-nivå, lød svaret på Millar.

Det svaret tyder på at canadieren ikke ser noen fremtid for seg selv i Liverpool lenger.

– Jeg hadde en litt tøff periode da jeg var utlånt til Kilmarnock i Skottland. Det gikk ikke så bra. Jeg har blitt mer moden i løpet av min tid her. Da jeg kom hit var jeg vant til U23-fotball, hvor jeg gjorde det samme igjen og igjen. Jeg hadde en vanskelig periode, hvor jeg ikke spilte opp mot mitt beste. Slik er fotballen. Jeg hadde egentlig aldri opplevd dette før. U23-fotball var ikke enkelt for meg.

– Jeg måtte flytte på meg for å få spille fast ligafotball. Det var en periode der jeg var veldig forutsigbar, men jeg har forbedret meg mye her. Det var et positivt låneopphold, konkluderer Millar om oppholdet i Charlton.

Gikk glipp av play-off på målforskjell

The Addicks gikk glipp av play-off i League One på målforskjell, og ble nummer sju på tabellen. 

– Vi er skuffet over det, men verden går ikke under av den grunn. Klubben er på et godt sted nå, men den manageren og de spillerne som er her. Klubben kan bygge videre på dette neste sesong, sier 21-åringen.

Millar gjorde to mål og hadde sju målgivende pasninger for Charlton denne vinteren og våren.