Det engelske landslaget sendte fysioterapeuter til Liverpools treningsfelt for å sjekke Henderson

Alt tyder på at Jordan Henderson får en plass i EM-troppen, og enkelte har hintet om at Liverpool-kapteinen til og med vil få en plass på innbytterbenken mot Crystal Palace i ettermiddag.

23. mai 2021 kl 12.50Einar Kvande

Etter at han ble skadet i lokaloppgjøret mot Everton i februar, og måtte gjennom en lyskeoperasjon, har det vært lite å se til Jordan Henderson på Liverpools treningsfelt frem til denne uken. Men Hendo trente sammen med sine lagkamerater både fredag og i lørdag, og det har fått enkelte til å hviske i korridorene om at midtbanespilleren kan få en plass på innbytterbenken mot Crystal Palace i ettermiddag.

Mirror skriver at Henderson vil komme med i EM-troppen som Gareth Southgate offentliggjør på tirsdag, etter at det engelske landslaget sendte et par fysioterapeuter til Liverpools treningsanlegg for å sjekke Liverpool-kapteinens fysiske tilstand tdigere denne uken.

Mirror melder at Hendo er garantert en plass i troppen etter å ha overbevist Southgate om at han er helt restituert etter lyskeoperasjonen. De nevnte fysioterapeutene skal ha kommet med positive tilbakemeldinger til landslagssjefen etter å ha sjekket Hendersons helsetilstand og sett ham trene.