Duo tilbake i trening etter lange skadeopphold

Origi og Kelleher er endelig kvitt sine skader.

12. mai 2021 kl 10.11Jens Bessesen

Det var godt å se både Divock Origi og Caoimhin Kelleher tilbake på tirsdagens treningsbilder fra Liverpools treningsanlegg i Kirkby. Det er to spillere som har vært ute med skade lenge. 

Origi har bare spilt 51 minutter for Liverpool siden starten av februar, og forrige gang han var på banen var da han leverte en målgivende pasning til Sadio Mané som innbytter mot RB Leipzig 10. februar. 

Siden den gang har han slitt med det som har blitt omtalt som et muskelproblem. Origi er en av spillerne som kan se ut til å forlate klubben i sommer, og belgieren håper nok på litt spilletid mot slutten av sesongen både for å vise seg frem for eventuelle kjøpere, og ikke minst Belgias landslagssjef Roberto Martinez foran sommerens EM. 

Kelleher endelig tilbake

Forrige gang Caoimhin Kelleher spilte for Liverpool var 3. februar mot Brighton. Da hadde iren rykket forbi Adrian og tatt over som andrekeeper. Men siden den gang har han slitt. Sist han var i en kamptropp var 16. februar mot RB Leipzig. 

22-åringen har slitt med en muskelskade i magen. Keepertalentet kan nok kun vente seg spilletid dersom Alisson skulle pådra seg en skade. Liverpools U23-lag er ferdige for sesongen.