Fantastisk og rørende intervju med matchvinner Alisson

Alisson i rørende intervju etter å ha avgjort kampen mot West Bromwich.

16. mai 2021 kl 20.04Jens Bessesen

Alisson Becker vier sin utrolige matchvinnerscoring mot West Bromwich til faren, José som gikk bort i en drukningsulykke i februar. Etter kampen stilte han til intervju med Sky Sports, og det ble en rørende seanse.

– Jeg er nesten for emosjonell til å snakke, med alt som har skjedd. Fotball er livet mitt, og jeg har spilt så lenge jeg kan huske. Jeg håper han var der for å se det, og jeg er sikker på at han feirer med Gud, sier Alisson til Sky Sports. 

Brasilianeren har stort sett holdt seg unna intervjuer helt siden farens tragiske bortgang. 

– Men nå vil jeg takke alle for støtten. Alle supportere, managere, trenere, fra Everton, Manchester City, Chelsea - jeg kan ikke nevne alle. Hvis det ikke var for dere kunne jeg aldri kommet gjennom dette. Jeg har vært borte fra familien og ikke kunnet treffe min mor. Min kone har vært fantastisk og mine barn gir meg energi. Det er slik man føler kjærlighet fra Gud, sier han. 

Ble sendt opp av keepertreneren

Keeperen sier han ikke visste om han skulle gå opp på den avgjørende corneren, frem til han fikk klarsignal fra keepertrener John Achterberg. 

– Det var et nydelig innlegg og et av de fineste målene jeg har sett, sier Alisson og ler. 

Han fikk spørsmål om han har trent noe på headinger.

– Noen ganger, men bare for gøy, ikke for å gjøre det i kamp. 

– Forhåpentligvis trenger jeg ikke komme opp i boksen så ofte, sier keeperen. 

Han vet godt at målet var viktig med tanke på å kvalifisere seg til Champions League. 

– Vi har vunnet den en gang, og alt starter med å kvalifisere seg, sier han. 

Se det fine intervjuet her.