Sadio Mané var den eneste Liverpool-spilleren som ikke var glad

Sadio Manés oppførsel etter at Liverpool hadde slått Manchester United 4-2 har fått mye oppmerksomhet i England.

14. mai 2021 kl 09.12Einar Kvande

Liverpools-spillere og supportere er normalt i skyene etter å ha slått Manchester United på Old Trafford, men det var ikke tilfellet med Sadio Mané i går kveld. Før kampen ble han vraket til fordel for Diogo Jota, og plassert på innbytterbenken. Det falt senegaleseren tungt for brystet, noe reaksjonen til innbytteren da Klopp kom med neven etter kampslutt talte sitt tydelige språk om.

Etter kampen ble Klopp spurt om det er problemer mellom Mané og ham selv.

– Det er ingen problemer mellom oss. På trening i går tok jeg en sen beslutning om å benytte Diogo isteden for Sadio. Spillerne er vant til at jeg forklarer ting til dem, men jeg har ikke fått gjort det ennå. Jeg har ikke hatt tid til det. Alt er fint, svarte Liverpool-manageren.

– Det øyeblikket der minnet meg på at jeg må det. Sadio var tydeligvis litt sint, men det er alt, utbroderte han under pressekonferansen.