Kabak med avskjedshilsen - og nå linkes han til ny klubb

Ozan Kabak takker for støtten han fikk i Liverpool. Nå fortsetter tyrkeren antagelig karrieren i Bundesliga.

30. jun 2021 kl 15.40Einar Kvande

Ozan Kabaks låneopphold hos Liverpool er offisielt over den 1. juli, altså i morgen. Da utløper låneavtalen Liverpool har med Schalke 04.

Midtstopperen spilte 13 kamper for Liverpool etter at han kom til klubben i februar. Nå har 21-åringen skrevet et avskjedsbrev.

«Kjære Liverpool-familie,

Jeg ønsker å takke for all søtten dere har vist meg siden jeg kom til klubben. Jeg tror den erfaringen jeg har høstet i løpet av mine fire måneder her vil bli veldig viktig for meg.

Jeg har lært mye fra manager Jürgen Klopp og mine lagkamerater, og jeg er stolt over å være en del av denne spesielle familien. Jeg kommer alltid til å huske mine dager her i Liverpool med glede, og den spesielle sangen dere så snilt ga meg.

YNWA,

Ozan»

Linkes til Leverkusen

Sport Bild melder nå at Bayer Leverkusen er interesserte i Kabak, og skriver at midtstopperen vil være tilgjengelig for 15 millioner euro etter at Liverpool bestemte seg for å ikke signere ham.

Leverkusen ble nummer seks i Bundesliga sist sesong, og vil være et solid steg opp fra tabelljumbo Schalke som rykket ned i vår.

Det faktum at Liverpool ikke ønsket å benytte opsjonen på å kjøpe Kabak for 18 millioner pund, betyr at Schalke nå vil få dårligere betalt for tyrkeren enn om Anfield-klubben hadde benyttet seg av opsjonen.