Klokken 10 kommer terminlisten

Onsdag morgen slippes terminlisten for Premier League 2021/22.

13. jun 2021 kl 23.02Jens Bessesen

Klokken 10 onsdag morgen slippes terminlisten for sesongen 2021/22. 

De to siste sesongene har Liverpool møtt nyopprykkede lag. Hvis det skal skje igjen, blir det enten kamp mot Norwich, Watford eller Brentford, som rykket opp fra Championship denne sesongen.

Vi følger saken utover formiddagen!

Gode på åpningsdagen

Liverpool har ikke tapt åpningskampen siden de tapte 3-0 mot West Bromwich i 2012/13-sesongen.

Syv av de åtte kampene siden den gang har endt med seier. De tre siste er vunnet - 4-0 mot West Ham, 4-1 mot Norwich og 4-3 mot Leeds. 

De tre siste åpningskampene har vært spilt på Anfield, mens de tre før der igjen ble spilt på bortebane. Hvis rekken fortsetter, kan det være grunn til å tro at det blir bortekamp når neste sesong skal sparkes i gang.

Starter 14. august

Billettsalget for medlemmer starter i midten av juli. Det er historikken fra 2018/19-sesongen som gjelder og avgjør hvem som kvalifiserer til billetter i hele 2021/22-sesongen. Det var som kjent den siste hele sesongen som ble spilt med fulle tribuner. Supportere som var på minst 13 kamper den sesongen vil være garantert i salget, mens alle andre billetter vil gå inn i en trekning.

12 juli starter pre-season. Da returnerer Liverpools spillere til treningsfeltet i Kirkby og starter forberedelser til neste sesong, dagen etter at EM er ferdigspilt.

7. august går Community Shield av stabelen på Wembley. I år blir kampen mellom FA-cup-vinner Leicester City og ligavinner Manchester City.

14. august sparkes 2021/22-sesongen i gang. Hvis alt går etter planen, vil sesongen spilles for fulle tribuner. 

Alle de viktige datoene for neste sesong finner du i denne saken.