– Du må jobbe hardt, og se hvor det tar deg

Conor Bradley var 17 år da han debuterte for Nord-Irland, og som 18-åring har han nylig skrevet langtidskontrakt med Liverpool.

27. jul 2021 kl 17.36Øystein Tronstad

18-årige Conor Bradley blir omtalt som en av de neste store, og han har hatt litt av en preseason så langt.

– Det har vært en uvirkelig uke for meg. Jeg er veldig stolt over å få debutere forrige uke, og å signere en ny kontrakt denne uka. Nå vil jeg fortsette med å jobbe hardt, sier den unge backen til Liverpoolfc.com.

I treningskampen mot Stuttgart startet Bradley i forsvaret sammen med Ibrahima Konaté, Rhys Williams og Kostas Tsimikas.

– Du kan ikke forbli i fortiden. Du må se mot fremtiden, forsøke å bli en bedre utgave av deg selv og jobbe hardt, og se hvor det tar deg.

Et steg opp i nivå

Unggutten har vist seg frem på både U18 og U23, men dette er hans første preseason med de store gutta.

KJEMPER PÅ BANEN OG: Conor Bradley i kamp med Manchester Citys Liam Delap.

KJEMPER PÅ BANEN OG: Conor Bradley i kamp med Manchester Citys Liam Delap.

– Intensiteten og nivået er så mye høyere. Det er tøffere å holde på ballen og sånt. Det er et stort steg opp i intensitet, men det er bra og god læring for meg.

– Det føles som at jeg har forbedret meg massivt, jeg har lyttet til trenere som Pep (Lijnders), bare tatt inn masse, ulike taktiske valg og sånt.

Spesielt ser han på spillere som Curtis Jones, Neco Williams og Rhys Williams. Unge gutter som har gått gradene og tatt sine sjanser.

– Jeg vil bare forsøke å imponere treneren og vise han hva jeg kan gjøre. Jeg har helt klart Trent og Neco foran meg i køen, men jeg ønsker bare å kjempe med dem og se hvor det tar meg.