– For første gang siden jeg kom til Liverpool har jeg hatt ferie

Sadio Mané mener pausen har gjort ham godt.

23. jul 2021 kl 13.05Arild Skjæveland

Sadio Mané har sluppet mesterskap denne sommeren, og har hatt en full sommerferie før Liverpool startet pre-season med treningsleir 12. juli.

Siden han kom til klubben i 2016, har han ikke vært bortskjemt med slike pauser. Nå føler han at han har fått ladet batteriene og er klar for å den kommende sesongen.

– Ja, helt klart, svarer han til Liverpoolfc.com på spørsmål om han føler seg bedre enn på samme tidspunkt forrige sesong. 

– Jeg mener det alltid er viktig for spillere å få en pause, og siden jeg kom til Liverpool er dette første gang jeg har hatt fire uker eller mer med ferie. Noen ganger vil det hjelpe mye, sier han videre.

– Jeg har sett fra første dag at alle ser skarpe ut, og det synes jeg er utrolig! Jeg klager ikke om jeg får én eller to ukers ferie, men det ekstra vi har fått hjelper oss ekstra, sier han.

Hvile er den beste medisin

Mané scoret i tirsdagens kamp mot Stuttgart, da han dukket opp foran mål og styrte inn innlegget fra Kostas Tsimikas. Han forteller at han har holdt formen ved like selv om han har hatt ferie.

– Vi har jobbet individuelt gjennom sommeren, og det er viktig. Du kan se at alle ser bra ut og er klare for en ny sesong. Alle føler seg mer klare – og spesielt gjelder det meg selv. Jeg sier alltid at trettheten sitter i hodet, og du må være mentalt sterk for å håndtere det, men hvile er det beste du kan gjøre mot det.

– Nå har vi alle fått skikkelig hvile, så det er en ny fordel for oss. Vi ser frem til å bli klare for den nye sesongen nå.

Liverpool - Mainz spilles kl. 18.15, og vises på LFCTV Go og VG+. Vi vil følge kampen her på liverpool.no.