Skal ha gått imot Klopps ordre i semifinalen mot Barcelona

Gini Wijnaldum avslører at han egentlig fikk en mer defensiv rolle mot Barcelona.

26. jul 2021 kl 08.28Jens Hapnes Rege

Tidligere i sommer forlot Gini Wijnaldum Liverpool etter fem minnerike år i klubben. 

Det er spesielt en kamp som kommer til å bli husket for evig og alltid, da nederlenderen scoret to mål etter å ha blitt byttet inn i Champions League-semifinalen mot Barcelona. 

Nå avslører han at han gikk imot Klopp og assistenten Lijnders ordre. 

Var forbannet

– Klopp snakket nok med meg i pausen, men jeg var så forbannet at jeg ikke hørte på ham, innleder han om kampen i et intervju med The Guardian.

– Det eneste jeg hørte på var da treningen på morgenen var ferdig og han sa at han kom til å trenge meg og at jeg måtte være klar. 

SCORET TO: Gini brukte aggresjonen godt mot Barcelona.

SCORET TO: Gini brukte aggresjonen godt mot Barcelona.

Ignorerte instrukser

Han skal ha vært uenig med Klopp og assistentens instrukser, og bestemte seg for å ignorere dem og gå for sin egen intuisjon. 

– Da jeg kom på sa Pep Lijnders at jeg skulle bli med i forsvaret i oppbyggingen, og at jeg skulle ned i en forsvarstreer. Jeg tenkte at det ville jeg ikke gjøre. 

– Jeg prøvde bare å spille i angrep, og prøvde å score mål. Jeg var så sint at jeg ville gjøre min egen greie, og til syvende og sist hjalp det laget, avslutter nederlenderen om den legendariske kampen.

Nå ønsker han å gjenta bedriften med sitt nye lag PSG, som enda ikke har vunnet turneringen tross enorm økonomisk satsing.