Crouch spår at Benítez vil bli elsket av både den blå og røde delen av byen

Den tidligere Liverpool-spissen tror at hans tidligere sjef vil bli omfavnet av hele Liverpool by.

30. aug 2021 kl 23.18Øystein Tronstad

Det var mange som rynket på nesa da Rafael Benítez ble presentert som ny Everton-trener, men Rafa har fått en god start på livet i den blå delen av Liverpool.

Etter at de fikk juling, 0-4, i treningskampen mot Manchester United har hverken Southampton (3-1), Leeds (2-2), Huddersfield (2-1, ligacup) eller Brighton (2-0) klart å beseire Benítez sitt mannskap.

En av de beste trenerne

Nå tror tidligere Liverpool-spiller Peter Crouch at dette kun er begynnelsen. Han er full av lovord om sin gamle sjef.

SMIL SOM ENDTE MED CHAMPIONS LEAGUE-POKAL: Peter Crouch, Steven Gerrard, Harry Kewell og Rafael Benítez

SMIL SOM ENDTE MED CHAMPIONS LEAGUE-POKAL: Peter Crouch, Steven Gerrard, Harry Kewell og Rafael Benítez

«Han åpnet øynene mine for fotball på en annen måte under våre tre år sammen i Liverpool. Hvis de følger hans ledelse, så vil den blå delen av Merseyside bli bedre fotballspillere, mer obs på det større bildet, fordi taktisk tror jeg ikke at jeg spilte for en bedre trener», skriver Crouch i sin spalte for The Daily Mail.

Kan bli elsket av alle

Evertons syv poeng er like mange som Liverpool, og de blå er på plassen bak byrivalen. Crouch, som spilte i Liverpool i 2005-2008, spår at Benítez vil bli en av de første som blir akseptert av hele byen.

«Jeg ser på det laget, talentet de har, og det er noe han kan høste. Evertons fanbase vil ta han til seg. Jeg tror at han vil bli en av de første som blir virkelig elsket av begge supportergruppene.»

Spissen forteller at han fokuserte for mye på seg selv, før han kom under Benítez sine vinger på Anfield etter å ha blitt hentet fra Southampton for £7 millioner. Totalt endte han, etter en treg start, med 42 mål og 17 målgivende over 134 Liverpool-kamper.

«Rafa var fantastisk med meg i den perioden hvor jeg ble latterliggjort. Beskjeden var at jeg gjorde det veldig bra og at han ikke brydde seg om noe annet. Jeg ønsket å følge alt han sa. Jeg var bare glad for å være i Liverpool.»