Imponerte manageren, men må antagelig spille andrefiolin også denne sesongen

Kostas Tsimikas er et klart andrevalg på venstrebacken, men imponerte Jürgen Klopp mot Bologna.

6. aug 2021 kl 12.40Einar Kvande

Jürgen Klopp trakk spesielt frem Kostas Tsimikas og Takumi Minamino etter de to treningskampene mot Bologna torsdag.

– Kostas var veldig, veldig god i dag. Det må jeg si. Mens Taki har hatt en god preseason, sa Klopp etter de to kampene mot Serie A-klubben.

Selv var også grekeren godt fornøyd med egen innsats, etter 44 minutter på banen mot Bologna i Evian.

– Jeg er veldig godt fornøyd med lagets prestasjon. Alle ga absolutt alt, og det er vi veldig godt fornøyd med. Vi gjør alltid i kamp det vi trener på hver uke, og det er jeg glad for, uttaler grekeren til Liverpoolfc.com.

Tsimikas tar fatt på sin andre sesong for Liverpool, etter at han bare var involvert i sju kamper i sin debutsesong etter overgangen fra Olympiakos. Mot Bologna viste han flotte offensive kvaliteter, og bidro i oppbyggingen av flere fine angrep. 

– Jeg forsøker hele tiden å forbedre meg, og gjøre mitt beste for å hjelpe laget, vinne og score mål. 

– Disse treningskampene gir meg mer styrke til å løpe mer og fortsette å forbedre meg. Jeg er glad for at jeg kunne hjelpe laget mitt til en 1-0 seier, selv om det bare var en treningskamp.

Satser på mer spilletid

Grekeren har en klar målsetting om å få mer spilletid den kommende sesongen.

– Jeg gjør alltid mitt beste for å komme med på laget, og når manageren gir meg muligheten til å spille, er jeg alltid klar for det. Jeg er klar for alle muligheter som byr seg.

Liverpool-troppen reiser nå hjem til Merseyside i helgen, etter å ha tilbrakt nesten fire uker på treningsleir i Østerrike og Frankrike. På Anfield venter det treningskamper mot Athletic Bilbao og Osasuna på søndag og mandag, før alvoret starter mot Norwich neste lørdag.

– Alle spillerne gir alt på trening hver dag, så alle er klare for ligastarten. Vi har trent alle disse ukene og hatt denne treningsleiren for å bli klare til sesongens første kamp. Jeg tror alle på laget er klare for utfordringen som venter oss, avslutter Liverpools greske venstreback.