Carra skuffet over at Liverpool ikke handlet en angriper i sommer

Jamie Carragher mener at Liverpool behøver å ha bedre angripere enn Divock Origi og Takumi Minamino i bakhånd.

3. sep 2021 kl 19.57Einar Kvande

Jamie Carragher mener at Liverpool vil slite fremover på banen dersom de får skader på noen av sine faste spisser, og er skuffet over at Anfield-klubben ikke forsterket troppen med en angrepsspiller i sommer. 

Sadio Mané og Mohamed Salah skal delta i Afrikamesterskapet i januar, og det mener Carragher blir en kritisk periode for Liverpool i kampen om ligatittelen.

– Jeg er skuffet over at Liverpool ikke hentet inn en angriper. Det må jeg si. Jeg mener de er litt tynt besatt i angrepet, og er avhengige av at alle holder seg skadefrie, noe som er så godt som umulig egentlig. Jeg tror de vil slite, men det skal sies at Liverpools tre på topp er robuste, uttaler den tidligere midtstopperen til Press Association. 

– Mané og Salah skal spille i Afrikamesterskapet. Jeg er ikke sikker på hvor mange kamper de vil gå glipp av, men jeg tror at Liverpool vil savne dem.

Frykter et lignende scenario som forrige sesong

Selv uten å bruke mye penger i sommer har Liverpool fått en god start på sesongen, med sju poeng av ni mulige, etter seiere over Norwich og Burnley, samt uavgjort mot Chelsea. Men Carra frykter det kan oppstå en lignende situasjon i angrepsrekka denne sesongen som skadekrisen man opplevde i forsvarsrekka forrige sesong.

– De har Origi og Minamino, men jeg håpet at klubben skulle hente inn noen som er bedre enn dem. Pandemien gjør at klubben ikke har så mye penger å rutte med, og vi visste at de ikke kunne hente inn noen uten at noen ble solgt først. 

– Diogo Jota er også der. Han var virkelig savnet da han var skadet forrige sesong. Han gikk vel glipp av nesten tre måneder med en kneskade.