Firmino og Origi ikke å se på treningsbildene

Liverpool-troppen kjørte en treningsøkt i solskinnet i Kirkby dagen etter den fine seieren over AC Milan.

16. sep 2021 kl 19.53Einar Kvande

Det virker som Roberto Firmino ikke rekker lørdagens hjemmekamp mot Crystal Palace, da han ikke var å se på treningsbildene fra AXA Training Centre i dag.

Brasilianeren ble byttet ut før pause i kampen mot Chelsea, på grunn av en hamstringskade. For fem dager siden ble det meldt at Bobby jogger utendørs igjen, og at han også har trent med ball. Men likevel ser det ikke nå ut som han rekker Palace-kampen.

Divock Origi ble byttet ut etter drøye timen da AC Milan ble slått 3-2 på Anfield i går kveld. Etter kampen ble det opplyst at belgieren ble byttet ut fordi han hadde fått krampe, og at det ikke dreide seg om noen skade.

Se bildene fra dagens trening i bildekarusellen over.