Salahs agent med nytt stikk

Ramy Abbas Issa har skrevet ett ord på Twitter etter at Mohamed Salah gjorde sitt Premier League-mål nummer 100 for Liverpool.

26. sep 2021 kl 23.11Einar Kvande

Samtidig som det pågår forhandlinger mellom Liverpool og Mohamed Salahs representanter om en ny kontrakt for egypteren, setter Salah selv nye rekorder nesten ukentlig. Lørdag scoret han sitt ligamål nummer 100 for Liverpool, samtidig som han skjøt seg inn blant Liverpools ti fremste målscorere gjennom tidene.

Da han scoret mot Brentford ble Salah også den spilleren i Liverpools historie som nådde 100 toppseriemål for klubben på kortest tid. Raskere enn Steven Gerrard, Robbie fowler og Luis Suarez.

Ett ord

Optus Sport markerte dette med en tweet der det ble skrevet følgende: «Liverpool FC har eksistert i 129 år, og ingen Liverpool-spiller har nådd 100 toppseriemål raskere enn Mo Salah. Ikke Gerrard, Ikke Torres, Ikke Suarez. Ikke Fowler. Ingen. Han er en ving. Den egyptiske kongen er allerede en sann Anfield-legende.»

I en respons på denne tweeten la Salahs agent, Ramy Abbas Issa, ut et svar der han simpelthen skrev: «Ja.»

Dette er ikke første gang at Salahs agent markerer seg med en kryptisk tweet. Han skrev blant annet «Jeg håper de ser på» etter at vingen nettet sitt første mål for sesongen mot Norwich i august.

Salah har allrede scoret fem ligamål denne sesongen, og står også bokført med to målgivende pasninger på seks kamper. 

Det er ingen hemmelighet at spillerens representanter er i samtaler med Liverpool om en ny kontrakt, men partene har fortsatt ikke kommet til enighet om en ny avtale.

Jürgen Klopp ble spurt om det var noe nytt om kontraktsforhandlingene i forrige uke.

– Det eneste jeg er interessert i er hvilken form Mo er i, og om han gir 100 prosent, og det gjør han. Han er veldig bra. Det er alt. Jeg har ingenting nytt å si om kontrakten hans, lød svaret.

Salahs kontrakt med Liverpool løper ut sommeren 2023. Han har gjort 131 mål for klubben i alle turneringer.